Show Detail » Timezone:

 

SUN 12 JUL
12:15 a.m.
1:30 a.m.
2:45 a.m.
4 a.m.
5:15 a.m.
6:30 a.m.
7:45 a.m.
9 a.m.
10:15 a.m.
11:30 a.m.
12:45 p.m.
2 p.m.
3:15 p.m.
4:30 p.m.
11 p.m.
AffinityWorkshop:
(ends 3:00 PM)
MON 13 JUL
1 a.m.
3 a.m.
4 a.m.
AffinityWorkshop:
(ends 9:00 AM)
5 a.m.
AffinityWorkshop:
(ends 5:15 PM)
8 a.m.
11 a.m.
1 p.m.
2 p.m.
Award:
(ends 3:00 PM)
AffinityWorkshop:
(ends 2:00 AM)
6 p.m.
TUE 14 JUL
5 a.m.
Invited Talk:
Lester Mackey
(duration 2.0 hr)
7 a.m.
(ends 7:45 AM)
8 a.m.
(ends 8:45 AM)
9 a.m.
(ends 9:45 AM)
10 a.m.
(ends 10:45 AM)
11 a.m.
(ends 11:45 AM)
noon
(ends 12:45 PM)
1 p.m.
(ends 1:45 PM)
2 p.m.
(ends 2:45 PM)
3 p.m.
4 p.m.
Invited Talk:
Lester Mackey
(duration 2.0 hr)
6 p.m.
(ends 6:45 PM)
7 p.m.
(ends 7:45 PM)
8 p.m.
(ends 8:45 PM)
9 p.m.
(ends 9:45 PM)
10 p.m.
(ends 10:45 PM)
11 p.m.
(ends 11:45 PM)
WED 15 JUL
midnight
1 a.m.
(ends 1:45 AM)
2 a.m.
3 a.m.
4 a.m.
(ends 4:45 AM)
5 a.m.
(ends 5:45 AM)
6 a.m.
Invited Talk:
Brenna Argall
(duration 2.0 hr)
8 a.m.
(ends 8:45 AM)
9 a.m.
(ends 9:45 AM)
10 a.m.
(ends 10:45 AM)
11 a.m.
noon
(ends 12:45 PM)
1 p.m.
(ends 1:45 PM)
2 p.m.
3 p.m.
4 p.m.
(ends 4:45 PM)
5 p.m.
Invited Talk:
Brenna Argall
(duration 2.0 hr)
7 p.m.
(ends 7:45 PM)
8 p.m.
(ends 8:45 PM)
9 p.m.
(ends 9:45 PM)
10 p.m.
(ends 10:45 PM)
11 p.m.
(ends 11:45 PM)
THU 16 JUL
midnight
1 a.m.
(ends 1:45 AM)
2 a.m.
(ends 2:45 AM)
3 a.m.
4 a.m.
5 a.m.
Town Hall:
(duration 1.0 hr)
6 a.m.
(ends 6:45 AM)
7 a.m.
(ends 7:45 AM)
8 a.m.
(ends 8:45 AM)
9 a.m.
(ends 9:45 AM)
10 a.m.
Invited Talk:
Iordanis Kerenidis
(duration 2.0 hr)
noon
(ends 12:45 PM)
1 p.m.
2 p.m.
3 p.m.
4 p.m.
Town Hall:
(duration 1.0 hr)
5 p.m.
(ends 5:45 PM)
6 p.m.
(ends 6:45 PM)
7 p.m.
(ends 7:45 PM)
8 p.m.
(ends 8:45 PM)
11 p.m.
Invited Talk:
Iordanis Kerenidis
(duration 2.0 hr)
FRI 17 JUL
midnight
1 a.m.
(ends 1:45 AM)
2 a.m.
3 a.m.
4 a.m.
(ends 4:45 AM)
SAT 18 JUL